Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pilav ve nohut yemek

Rüyada pilav ve nohut yemek

Rüyada pilav ve nohut yemek tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine işaret eder.

Rüyada pilav ve nohut yemek gördüyseniz:

  • Dost saydığınız birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı yabancılaştığını görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada pilav ve nohut yemek alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada nohutlu pilav yemek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada pilavlı nohut yemek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada pilav nohut yemek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine işaret eder.

Rüyada pilav üstü nohut yemek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada nohut pilav yemek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, hasret ve özlem gidereceğine, herkesin yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nohutlu pilav yediğini görmek zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada pilav üstü nohut görmek eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments