Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pilav ve kavurma görmek

Rüyada pilav ve kavurma görmek

Rüyada pilav ve kavurma görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, ev taşımaya, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pilav ve kavurma gördüyseniz:

  • Yoksa daha sonra hatanızdan geri dönme şansınız kalmayabilir.

Rüyada pilav ve kavurma görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavurmalı pilav görmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine yorulur.

Rüyada kavurma pilav görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pilav kavurma görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine delalet eder.

Rüyada kavurmalı pilav yemek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, bunalıma düşeceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavurma pilav yemek ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına yorulur.

Rüyada kavurma et yemek istediği herşeye sahip olacağına, şansının ve bahtının açılacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada turşu kavurması görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments