Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada piknikte olmak

Rüyada piknikte olmak

Rüyada piknikte olmak kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına, en çetin zorlukların aşılacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, işlerinin kolaylaşacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına işarettir.

Rüyada piknikte olmak gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren ya da rekabet içeren konular söz konusu olabilir.

Rüyada ailecek piknik yapmak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pikniğe gidememek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kalabalık pikniğe gitmek çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada arabayla pikniğe gitmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yardımın alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada piknik masası görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına yorulur.

Rüyada pikniğe gitmek için hazırlanmak büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada piknik yapmaya gitmek maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada piknik yaptığını görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, alım gücünü yitireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments