Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pide satın almak

Rüyada pide satın almak

Rüyada pide satın almak herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada pide satın almak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda yenilikler yapılması gerekebilir.

Rüyada pide satın almak şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada içli pide görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, başarıların çoğalacağına, yükseldikçe yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada ölüden pide almak kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada fırında pide pişirmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada sıcak pide görmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yağlı pide yemek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine alamet eder.

Rüyada ıspanaklı pide görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, elindeki malların gideceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına inanılır.

Rüyada taze pide yemek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, başarılarının bir ömür süreceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments