Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada peynir kesmek

Rüyada peynir kesmek

Rüyada peynir kesmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada peynir kesmek gördüyseniz:

  • Ya da ilerde zararını görebilirsiniz.

Rüyada beyaz peynir kesmek zafer ve bol kazanç getireceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, iyiliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bıçakla peynir kesmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına rivayet eder.

Rüyada peynir kesmek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine işaret eder.

Rüyada kaşar peyniri kesmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada peynirli görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Rüyada ölüden peynir almak biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine inanılır.

Rüyada peynir tulumu görmek iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kalıp peynir görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments