Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pestil sucuk görmek

Rüyada pestil sucuk görmek

Rüyada pestil sucuk görmek uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, çalışmalarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada pestil sucuk gördüyseniz:

  • Bazı kişiler olaylardaki nüansları görmüyor olabilirler.

Rüyada pestil sucuk görmek üzüntülü haberler alacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erik pestili görmek bir anda yokluğa düşüleceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına delalettir.

Rüyada pestil görmek yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada pestil yediğini görmek ferahlayacağına, hafifleyeceğine, işe zorla gidip geleceğine, büyük bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada pestil almak sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine inanılır.

Rüyada fındıklı pestil yemek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, ne yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada dut pestili görmek sağlığını geri kazanacağına, yeni iş teklifleri alacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize yorulmaktadır.

Rüyada pestil dağıtmak kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments