Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada personel görmek

Rüyada personel görmek

Rüyada personel görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada personel gördüyseniz:

  • Gireceğiniz farklı ortamlar sizi canlandırabilir.

Rüyada personel görmek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına, işlerin daha kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada personel müdürü görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada personelini görmek yüksek bir makamı olacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, bekar ise evleneceğine alamet eder.

Rüyada askeri personel görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, itibar kazanacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına alamet eder.

Rüyada personel müdürünü görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments