Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencere önünde durmak

Rüyada pencere önünde durmak

Rüyada pencere önünde durmak hararetli olayların meydana geleceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencere önünde durmak gördüyseniz:

  • Normal koşullarda yanınızda yer alması veya sizi desteklemesi gereken kişiler görev veya sorumluluklarını unutabilirler.

Rüyada pencere önünde durmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada kapının önünde durmak istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, işlerin yolundan çıkacağına işaret eder.

Rüyada namaz kılanın önünde durmak rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, pişman olacağına işaret etmektedir.

Rüyada caminin önünde durmak işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına rivayet eder.

Rüyada kapı önünde durmak tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine delalettir.

Rüyada pencere önünde oturmak aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada pencerenin önünde çiçek görmek aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada havada durduğunu görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments