Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pençe görmek

Rüyada pençe görmek

Rüyada pençe görmek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pençe gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sokak kavgasından, iş hayatınızda sizi dolandırmak isteyen ya da ayağınızı kaydırmak isteyen kimselerin düzenlerine kadar değişebilecek bir sürü terslikle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ayakkabı pençesi görmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pençe görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi pençesi görmek peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine, mali olarak küçüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaplan pençesi görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına işarettir.

Rüyada aslan pençesi görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada ayı pençesi görmek yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya, hayatının yoluna girmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada kartal pençesi görmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments