Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada penaltı görmek

Rüyada penaltı görmek

Rüyada penaltı görmek evin kasasına giren gelirin artacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada penaltı gördüyseniz:

  • Romantizm veya sevgi temalı ilişkiler iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada penaltı kullanmak uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına yorulur.

Rüyada penaltı atmak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına yorulur.

Rüyada penaltı görmek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments