Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe panjurlu ev görmek

Rüyada pembe panjurlu ev görmek

Rüyada pembe panjurlu ev görmek kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada pembe panjurlu ev gördüyseniz:

  • Koşullar üzerinde tekrar pazarlık şansınız var.

Rüyada pembe panjurlu ev görmek kazancının günden güne arttıracağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, sermayesini riske etmeyeceğine işarettir.

Rüyada pembe panjur görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz panjurlu ev görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, kızgınlıkların geçeceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada panjurlu ev görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz panjur görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada panjur görmek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kendi geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada panjur kapatmak refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil panjur görmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments