Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe gelinlik giydiğini görmek

Rüyada pembe gelinlik giydiğini görmek

Rüyada pembe gelinlik giydiğini görmek kişinin kötü günler geçireceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, umutlarının söneceğine tabir olunur.

Rüyada pembe gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Yakın bir zamanda çok önemli bir görüşme yapmanız olasıdır.

Rüyada pembe gelinlik giymek tazeleneceğine ve şifa bulacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine yorulur.

Rüyada pembe gelinlik giydiğini görmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine delalettir.

Rüyada toz pembe gelinlik giymek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada pembe beyaz gelinlik görmek düşünmeden adımlar atayacağına, müjdeli bir haber alacağına, kazancını arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada toz pembe gelinlik görmek maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına inanılır.

Rüyada pembe gelinlik görmek rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, kızına daima sahip çıkacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada pembe kazak giydiğini görmek diplomalarının artacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pembe sandalet giymek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments