Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazardan havlu almak

Rüyada pazardan havlu almak

Rüyada pazardan havlu almak çok zor zamanlar yaşayacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pazardan havlu almak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da arkadaşlarınızı ilgilendiren konularda açık fikirli olmalısınız.

Rüyada pazardan havlu almak hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, âlim kimselerden feyz alacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada havlu tutmak işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birine havlu vermek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına delalettir.

Rüyada beyaz havlu satın almak daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine alamet eder.

Rüyada yeni havlu almak birbirlerine her konuda destek olacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına inanılır.

Rüyada yırtık havlu görmek tatsız durumların yaşanacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada havlu işlemek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada hediye havlu almak içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments