Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patron kızı görmek

Rüyada patron kızı görmek

Rüyada patron kızı görmek iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, endişelerin son bulacağına yorulur.

Rüyada patron kızı gördüyseniz:

  • İstikrarlı olmanız belli bir problemin zayıflamasını sağlayabilir, olayların peşini bırakmakta fayda var.

Rüyada patron kızını görmek gözünü en yukarılara dikeceğine, hayır duaları alacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada patron kızı görmek sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada ölmüş patronu görmek büyük kazanç elde edeceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada patrondan para aldığını görmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada patronun öldüğünü görmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada patronunu kızgın görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına yorulur.

Rüyada patronun çocuğunu görmek gözünün yaşını sileceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına alamet etmektedir.

Rüyada patron koltuğu görmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, iyi halinin kalmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments