Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlayan tüp görmek

Rüyada patlayan tüp görmek

Rüyada patlayan tüp görmek düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada patlayan tüp gördüyseniz:

  • Dostlarınızla beraber olup, aktif olacağınız organizasyonlar düzenleyebilirsiniz.

Rüyada patlayan tüp görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tüpün patlamasını görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine yorulur.

Rüyada tüpü açık bırakmak zenginliğini kaybedeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına delalettir.

Rüyada yangin tüpü görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yanan piknik tüpü görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine inanılır.

Rüyada sanayi tüpü görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada tüp bebek yaptırdığını görmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tüpün alev aldığını görmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments