Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patika görmek

Rüyada patika görmek

Rüyada patika görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada patika gördüyseniz:

  • Farklı çalışmalar, sosyal aktiviteler esnasında aksilikler, arkadaşlarınızla ilişkilerinizde yanlış anlaşaılmalar söz konusu olabilir veya bir tanıdığınız size destek olabilir.

Rüyada patika yol görmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, aksiliklerin başgöstereceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına yorulur.

Rüyada patikada yürümek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada patika görmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, ailesini utandırmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada patika yoldan geçmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, mal edineceğine, karlı işler alacağına alamet eder.

Rüyada patika çıkmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada patika yolda koşmak gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments