Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patates yemeği görmek

Rüyada patates yemeği görmek

Rüyada patates yemeği görmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, endişelerinden kurtulacağına, başarıya ve zafere doymayacağına, iş yeri sahibi olacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada patates yemeği gördüyseniz:

  • Bazı kişileri samimi bulmayabilirsiniz.

Rüyada patates yemek yapmak ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada etli patates yemek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine delalet eder.

Rüyada tuzlu patates yemek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine alamet eder.

Rüyada ekmek arası patates yemek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada patates kızartması yemek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına delalettir.

Rüyada patates yemek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına işarettir.

Rüyada pişmemiş patates yemek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına işarettir.

Rüyada etli patates yemeği pişirmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments