Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pasta kesmek

Rüyada pasta kesmek

Rüyada pasta kesmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada pasta kesmek gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ilerleme cesareti toplamaya çalışırken elinize geçen fırsatı kaçırabilirsiniz.

Rüyada doğum günü pastası kesmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, birikmiş parasının olacağına yorulur.

Rüyada pasta kesmek bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Rüyada bıçakla pasta kesmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına delalet eder.

Rüyada yaş pasta kesmek sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada düğün pastası kesmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman yaş pasta görmek rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada pasta yapmak istemek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pasta kutusu görmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments