Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parkta uyumak

Rüyada parkta uyumak

Rüyada parkta uyumak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, fikirlerinin çatışacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına delalet eder.

Rüyada parkta uyumak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size olan sevgi veya ilgilerini göstermelerini bekleyebilirsiniz.

Rüyada parkta uyumak gelir kaynaklarının yok olacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuzlu park görmek geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada su parkı görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına rivayet eder.

Rüyada parkta dolaşmak zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, ailesini hem gururlandıracağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabayı park ettiği yerde bulamamak ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tır park etmek zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada park süpürmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, esenleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada park görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, sevdiği birini kırmaya işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments