Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parayı yırtık görmek

Rüyada parayı yırtık görmek

Rüyada parayı yırtık görmek sözleri tutulacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, arzularının yerine geleceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada parayı yırtık gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız bir iş arkadaşınızın özel sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada kenarı yırtık para görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine inanılır.

Rüyada yırtık para vermek yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına delalettir.

Rüyada kağıt yırtık para görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına alamet eder.

Rüyada ucu yırtık para görmek mali anlamda rahatının yerinde olacağına, parasını dikkatli harcayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine inanılır.

Rüyada yırtık kağıt para görmek çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına inanılır.

Rüyada eski yırtık para görmek sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada yırtık para saymak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yırtık kağıt para bulmak büyük sıkıntıları olmayacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments