Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parayı almak

Rüyada parayı almak

Rüyada parayı almak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, problemleri teker teker çözeceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada parayı almak gördüyseniz:

  • Katı bir tutum içine girmekten kaçının.

Rüyada bozuk para ödemek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına işarettir.

Rüyada cüzdan ve para kaybetmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zorla para almak dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, sorunların teker teker aşılacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına delalettir.

Rüyada para iade etmek rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, yükünün hafifleyeceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı içinde para görmek zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalettir.

Rüyada çanta ve para kaybetmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine işarettir.

Rüyada bir yere para vermek sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin para almak borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments