Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parası çalındığını görmek

Rüyada parası çalındığını görmek

Rüyada parası çalındığını görmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, her anlamda feraha kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada parası çalındığını gördüyseniz:

  • Yapacağınız çok önemli anlaşmalarda karşınızdaki kişiyle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada çalışarak para kazanmak hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, eşinden yana huzurlu olacağına inanılır.

Rüyada çalışarak para kazandığını görmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada paranın çalındığını görmek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, hayatın düzene gireceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına işarettir.

Rüyada kağıt parasının çalındığını görmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin parasının çalındığını görmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada başkasının parasının çalındığını görmek gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine tabir olunur.

Rüyada paranızın çalındığını görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına tabir olunur.

Rüyada para çalıp kaçmak girdiği her işte çok başarılı olacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments