Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paralarını çaldırmak

Rüyada paralarını çaldırmak

Rüyada paralarını çaldırmak rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, sevineceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, kendisini eve kapatacağına inanılır.

Rüyada paralarını çaldırmak gördüyseniz:

  • karşılaşabilirsiniz, Fikirlerinizi geliştirebilirsiniz.

Rüyada kağıt para çalmak resmi bir kurumda işe girileceğine, gülen yüzünün de solacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada kasadan para çaldığını görmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada altın ve para çaldırmak aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, içinin hafifleyeceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada evden para çaldığını görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozuk para çaldığını görmek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşından para çalmak gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına delalet eder.

Rüyada bankamatikten para çalmak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine delalettir.

Rüyada para cüzdanını çaldırmak terfi edeceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments