Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pala görmek

Rüyada pala görmek

Rüyada pala görmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine delalet eder.

Rüyada pala gördüyseniz:

  • Belli konularda ikna edilmek, kendinizi garantiye almak veya iltifat işitmek için yapacağınız girişimlerin karşılığında aradığınız tepkileri bulamayabilirsiniz.

Rüyada pala görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada pala bıyıklı adam görmek sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments