Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otopark görmek

Rüyada otopark görmek

Rüyada otopark görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine delalettir.

Rüyada otopark gördüyseniz:

  • Duygusal veya tepkisel hareketlerden, aşırılıklardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada kapalı otopark görmek bilakis malının çoğalacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada otopark görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına delalettir.

Rüyada katlı otopark görmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına alamet eder.

Rüyada otoparkta araba aramak kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments