Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otomobilini satmak

Rüyada otomobilini satmak

Rüyada otomobilini satmak ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, işlerinin çok iyi olacağına, kişinin tek başına kalacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına yorulur.

Rüyada otomobilini satmak gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuza sıkıca bağlı kalma isteğiniz dikkate almanız gereken net fırsatları veya seçenekleri görmenizi ya da değerlendirmenizi engelliyor olabilir.

Rüyada otomobil satmak ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına alamet eder.

Rüyada otomobilini satmak tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada spor otomobil görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni otomobil görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, rüya sahibinin içine kapanacağına tabir olunur.

Rüyada otomobil yıkamak iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, kıtlığın meydana geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada sarı renk otomobil görmek içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, zor durumlara düşüleceğine, hasadının tarlasında kalacağına delalet eder.

Rüyada otomobille geri gitmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otomobil anahtarı almak şüpheli bir olay yaşanacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments