Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otomobil park etmek

Rüyada otomobil park etmek

Rüyada otomobil park etmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, amacına ulaşabileceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, sıkıntılardan kurtulmaya, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada otomobil park etmek gördüyseniz:

  • İşinizde sizin için önemli olabilecek bir konumda olan kişilerle tartışırken dikkatli olmanız gerekmektedir.

Rüyada otomobil park etmek maddi olarak kolaylık içinde olacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına işarettir.

Rüyada arabayı park ettiği yeri bulamamak ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine delalettir.

Rüyada yeşil park görmek sorunlu bir dönemin başlayacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, belki ölümler görüleceğine delalet eder.

Rüyada park edilen arabayı bulamamak yapılan hataların büyük belalar getireceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine inanılır.

Rüyada su parkı görmek rızkının genişleyeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına inanılır.

Rüyada park görmek amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, onu cesaretlendireceğine inanılır.

Rüyada parkta olmak evinde ve işinde yardımcıları olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada parkta yürümek mutluluğun günden güne daha da artacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, yeni bir hayat kuracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments