Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otomobil aldığını görmek

Rüyada otomobil aldığını görmek

Rüyada otomobil aldığını görmek rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine tabir olunur.

Rüyada otomobil aldığını gördüyseniz:

  • Bazı plan, proje, iş ya da anlaşmaların sizi kısıtlayan tarafları ön plana çıkıyor.

Rüyada otomobil aldığını görmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz otomobil aldığını görmek hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına alamet eder.

Rüyada otomobil satın aldığını görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada otomobil anahtarı görmek hayattan yana her istediğini elde edeceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otomobille geri gitmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada otomobil temizlemek sorunların ve dertlerin biteceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, yapılan işte ustalaşılacağına inanılır.

Rüyada beyaz otomobil kullanmak sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Rüyada otomobilini kaybetmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments