Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüste yer vermek

Rüyada otobüste yer vermek

Rüyada otobüste yer vermek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, bütçesinin küçüleceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, şansının ve bahtının açık olacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına alamet eder.

Rüyada otobüste yer vermek gördüyseniz:

  • Evinizi güzelleştirebilirsiniz.

Rüyada otobüsle bir yere gitmek çok önemli noktalara geleceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına delalettir.

Rüyada otobüste yer vermek kazancın günden güne düşeceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına rivayet eder.

Rüyada otobüsün görmek çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine delalet eder.

Rüyada kocaman otobüs görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine rivayet eder.

Rüyada otobüsle yolculuğa çıkmak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, aksiliklerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada otobüsün suya düştüğünü görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine tabir olunur.

Rüyada bineceği otobüsü kaçırmak çekilen sıkıntıların son bulacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına inanılır.

Rüyada otobüse ters binmek niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments