Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobus kazası görmek

Rüyada otobus kazası görmek

Rüyada otobus kazası görmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, içine fesat düşeceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada otobus kazası gördüyseniz:

  • Kişisel arzularınızın birden artması gerçekleşmesi zor isteklerde bulunmanıza neden olabilir.

Rüyada otobus kazası görmek iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada otobusle seyahat etmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına inanılır.

Rüyada oto teyp görmek her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada oto galeri görmek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis otosu görmek ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada oto görmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada oto tamircisi görmek dış ticarete atılacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine işarettir.

Rüyada büyük otobuse binmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments