Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otelde gezmek

Rüyada otelde gezmek

Rüyada otelde gezmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, onlar için çabalayacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, hastalıklarının düzeleceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otelde gezmek gördüyseniz:

  • Plan veya düşüncelerinizi paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada otelde gezmek çok büyük atılımlar yapacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada otelde banyo yapmak rüya sahibinin kazancının artacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine inanılır.

Rüyada otel inşaatı görmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada otel sahibi olmak atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine yorulur.

Rüyada otel işlettiğini görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok güzel bir otel görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada otelde asansöre binmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada otelde konaklamak karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments