Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ot yığmak

Rüyada ot yığmak

Rüyada ot yığmak kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, dinden çıkacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına işaret eder.

Rüyada ot yığmak gördüyseniz:

  • Tavırlarınızın doğru veya yanlış olmasını ruh durumunuz etkileyecek.

Rüyada ot yığmak dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına inanılır.

Rüyada yatak yığmak ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada taş yığmak sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine tabir olunur.

Rüyada eşya yığmak geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine işarettir.

Rüyada toprak yığmak dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, lüksünün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada acı ot yemek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada ot çapalamak rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekşi ot yemek rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments