Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada osmanlı tuğrası görmek

Rüyada osmanlı tuğrası görmek

Rüyada osmanlı tuğrası görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalet eder.

Rüyada osmanlı tuğrası gördüyseniz:

  • Sizden parasal destek bekleyen bir dostunuz olabilir.

Rüyada osmanlı tuğrası görmek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine işaret eder.

Rüyada tuğra yüzük görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına işarettir.

Rüyada altın tuğra görmek ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada padişah tuğrası görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine delalettir.

Rüyada osmanlı tuğralı yüzük görmek hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine alamet eder.

Rüyada tuğralı yüzük görmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, sahip olacağı malın faazlalığına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine inanılır.

Rüyada tuğralı altın görmek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Beyhan

Rüyamda gökyüzünde osmanlı tuğrası yeşilli olarak gördüm hemen yanında gümüş gibi parlayan ay yıldız gördüm ay üstte yıldız alt kısımda yuvarlak ceviz kadar bir kuyruklu yıldızdı parlaktı ve konuşmadığım bir bayan arkadaşım barışmak istiyor gibi beyhan bugün sana gelicem diyordu, bu rüyayı dün gece gördüm. Yorumlarmısınız şimdiden teşekkürler