Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada osmanlı askeri olmak

Rüyada osmanlı askeri olmak

Rüyada osmanlı askeri olmak atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada osmanlı askeri olmak gördüyseniz:

  • Durumunuzu gerçekçi şekilde değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada askerin yaralandığını görmek iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Rüyada askeri sivil görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, mutlu olacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yunan askeri görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, yardımda bulunacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada askeri hastane görmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına alamet etmektedir.

Rüyada askeri arabaya binmek rızıksız kalacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, dileklerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada askerin tezkere aldığını görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, lüks şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada askeri hastanede görmek maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına rivayet eder.

Rüyada askeri rütbe almak hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments