Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örümcek ve ağ görmek

Rüyada örümcek ve ağ görmek

Rüyada örümcek ve ağ görmek masa başı bir işe gireceğine, işlerinin yarıda kalacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, bol muhabbette kalacağına delalettir.

Rüyada örümcek ve ağ gördüyseniz:

  • Belli tepkiler vermeden önce, diğerlerinin harekete geçmesini beklemenizde fayda var.

Rüyada ağ ören örümcek görmek elindeki imkânları seferber edeceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzından örümcek çıkmak gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, sıkıntılarını çözeceğine inanılır.

Rüyada ağzında örümcek görmek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine alamet eder.

Rüyada ağzından örümcek çıktığını görmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağ yapmış örümcek görmek hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, hayattan daha zevk alacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına yorulmaktadır.

Rüyada örümceğin ağ yaptığını görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada ağ örümceği görmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, sonunda maddi zarara gireceğine tabir olunur.

Rüyada örümcek ve ağ görmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments