Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örüm ağı görmek

Rüyada örüm ağı görmek

Rüyada örüm ağı görmek istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya delalet etmektedir.

Rüyada örüm ağı gördüyseniz:

  • Yeni yerler görmenizi, yeni şeyler denemenizi ya da yeni kişilerle tanışmanızı sağlayacak aktivitelere yönelmelisiniz.

Rüyada örüm ağı görmek dayanışmanın ve düzenin artacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işarettir.

Rüyada örümcege dokunmak dertlerin ve sorunların biteceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada balık ağı görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına inanılır.

Rüyada ağaçta örümcek ağı görmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine delalet eder.

Rüyada örümcek ağına takılmak eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına işarettir.

Rüyada evinde örümcek ağı görmek ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, bol bol moral depolanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağın içinde örümcek görmek çok büyük borçlar alacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına alamet eder.

Rüyada örümcek ağı süpürdüğünü görmek hayırlı evlat sahibi olacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments