Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örnek görmek

Rüyada örnek görmek

Rüyada örnek görmek büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, sevdiğini söyleyeceğine, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada örnek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere baskı yapmamanızda fayda var.

Rüyada örnek görmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, zamandan da kar edeceğine, görgülü ve kültürlü olacağına yorulur.

Rüyada oya örneği görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, borçların gittikçe artacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments