Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ormandan odun kesmek

Rüyada ormandan odun kesmek

Rüyada ormandan odun kesmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, başarıdan başarıya koşacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ormandan odun kesmek gördüyseniz:

  • Sizi geçmek isteyen veya başarılarınızdan pay biçmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ormandan odun kesmek şifaya kavuşacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, her açıdan farklılıklar olacağına inanılır.

Rüyada ormanda odun kesmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ormanda odun toplamak hakkında iyi yorumlar yapılacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ormandan odun toplamak bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, işlerin rayından çıkacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına yorulur.

Rüyada ormanda ağaç kesmek çok büyük işlere adın yazdıracağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine inanılır.

Rüyada ormandan ağaç kesmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada orman kesmek çok rahat bir hayat süreceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, bereket ve huzur getireceğine işarettir.

Rüyada hızarla odun kesmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments