Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ormanda kalmak

Rüyada ormanda kalmak

Rüyada ormanda kalmak yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, iş hayatının düzeleceğine, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, düşmanlarının güçleneceğine işaret eder.

Rüyada ormanda kalmak gördüyseniz:

  • Kendinize dikkat etmeniz gereken bir devredesiniz.

Rüyada ormanda kalmak işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada ormanda piknik yapmak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ormanın yandığını görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada orman içinde dere görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına inanılır.

Rüyada orman yakmak hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ormanda hayvan otlatmak sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ormanda kalabalık görmek sorunlarına da çözümler bulacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına yorulur.

Rüyada ormanın içinde olduğunu görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, verimliliğinin de artacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments