Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örgü atkı görmek

Rüyada örgü atkı görmek

Rüyada örgü atkı görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, kırılacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına, daha zengin hale geleceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulur.

Rüyada örgü atkı gördüyseniz:

  • Konuşmalarınızda biraz daha seçici davranın.

Rüyada örgü atkı görmek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada mavi atkı görmek sorunların günden güne azalacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada turuncu atkı görmek şansın ve bahtın da açılacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada krem rengi atkı görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine alamet eder.

Rüyada atkı şapka görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada renkli atkı görmek işlerin düze çıkarılacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, çok yorulacağına işaret eder.

Rüyada boyun atkısı görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada pembe atkı görmek Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments