Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada on milyon görmek

Rüyada on milyon görmek

Rüyada on milyon görmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına, onlardan medet umacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına tabir olunur.

Rüyada on milyon gördüyseniz:

  • Belli alanlarda öne atılmak yerine beklemek daha akıllıca olabilir.

Rüyada mil görmek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, yeni şeyler keşfedeceğine, kötü ve zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada milyar görmek bir ortaklık kurulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına delalet eder.

Rüyada beş milyon görmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, bir sınavdan geçileceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına işarettir.

Rüyada milyon dolar görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada on milyon görmek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, ferahlayacağına işarettir.

Rüyada göze mil çekmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına yorulur.

Rüyada yirmi milyon görmek iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada mili eğitim bakanını görmek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, ticaret ehli kimse olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments