Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ömer eriği görmek

Rüyada ömer eriği görmek

Rüyada ömer eriği görmek karısı şile arasının çok iyi olacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, zorlukları aşacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ömer eriği gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konularda alışılmadık düşüncelerinizi devreye sokmalısınız.

Rüyada oruçlu iken erik yemek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada can eriği ağacı görmek geçim derdi çekmeyeceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine rivayet eder.

Rüyada taze erik yemek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada erik ağacından erik koparmak onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada birisine erik vermek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalettir.

Rüyada başkasından erik almak sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada erik toplayıp yemek eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına alamet eder.

Rüyada ağacında yeşil erik görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments