Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü sarılmak

Rüyada ölüyü sarılmak

Rüyada ölüyü sarılmak yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, zenginliği bulacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, güzel günler için yaşayacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü sarılmak gördüyseniz:

  • Umut kesip, değişik bağlantılara girerseniz pişman olursunuz.

Rüyada ölü bir insana sarılmak mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü öpmek sarılmak daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, bazen de rahat geçeceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına alamet eder.

Rüyada ölü kişiye sarılmak eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, sağlıklı ve zinde olacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyle sarılmak ağlamak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü birine sarılmak her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada ölülere sarılmak bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada ölü birinin sarıldığını görmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye sarılmak öpmek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, canını ve malını garanti altına alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments