Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü beyaz elbiseyle görmek

Rüyada ölüyü beyaz elbiseyle görmek

Rüyada ölüyü beyaz elbiseyle görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü beyaz elbiseyle gördüyseniz:

  • Boşa para harcamak sevdiğiniz kişiyle aranızda sorun yaratabilir.

Rüyada ölüyü beyaz elbiseyle görmek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ölüyü yeşil elbiseyle görmek kişinin evlatlarının artacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ölüye elbise giydirmek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün elbisesini dikmek sağlığının da bozulacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada ölüyü siyah elbiseyle görmek rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, zenginleşeceğine, müşterilerinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada ölü birinin elbisesini giymek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün elbisesini yıkamak gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, sorunların kalmayacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü takım elbiseli görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments