Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle sarılmak

Rüyada ölüyle sarılmak

Rüyada ölüyle sarılmak yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine işarettir.

Rüyada ölüyle sarılmak gördüyseniz:

  • Geçmişte çalıştığınız ya da iş birliği yaptığınız bir kişiyle yeni bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Rüyada ölüyü canlı görüp sarılmak kısa sürede hayatın düzene gireceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü eşe sarılmak aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölü kişiye sarılmak aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birini sarılmak çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün eline sarılmak ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüye sarılmak öpmek yüzünün eskisi gibi güleceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada ölü bir yakınına sarılmak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına inanılır.

Rüyada ölü babaya sarılmak gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments