Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle beraber gitmek

Rüyada ölüyle beraber gitmek

Rüyada ölüyle beraber gitmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, daima secde ve şükür edeceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına işarettir.

Rüyada ölüyle beraber gitmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda arkanızdan iş çeviren kişiler olabilir.

Rüyada ölüyle beraber gitmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle beraber gitmek parasını ve işini kaybedeceğine, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada eşiyle beraber hacca gitmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyle beraber ağlamak düzeninin yıkılmayacağına, makamının tehlikeye gireceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada ölüyle beraber yemek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, dostlardan zarar görüleceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada ölüyle beraber olmak kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine işarettir.

Rüyada ölü biriyle beraber olmak bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine delalet eder.

Rüyada ölüyle beraber yemek yemek gittiği yolda yalnız kalacağına, anne baba duası alınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments