Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye içecek vermek

Rüyada ölüye içecek vermek

Rüyada ölüye içecek vermek çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, zahmetinin çoğalacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüye içecek vermek gördüyseniz:

  • Tatsız da olsa olayların üzerine gitmekte fayda var.

Rüyada ölüye içecek vermek kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine tabir olunur.

Rüyada ölüden içecek almak elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, makbul olan mallar edineceğine alamet eder.

Rüyada tatlı içecek görmek aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, alışveriş yapacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada asitli içecek görmek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, şansa, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birine içecek vermek toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, parasının her geçen gün artacağına, saadetinin yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada gazlı içecek görmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tatlı içecek içmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden içecek almak canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments