Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün yanına oturmak

Rüyada ölünün yanına oturmak

Rüyada ölünün yanına oturmak dertlerinin dermanını bulacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, güç ve kudret kazanacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada ölünün yanına oturmak gördüyseniz:

  • Başkalarının sizden yapmanızı beklediği şeylere değil, kendi yapmak istediklerinize odaklanmalısınız.

Rüyada ölünün yanına oturmak ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, yeni bir sayfa açacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle yan yana oturmak yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yanına oturmak tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyle yan yana oturmak büyük kazançlar elde edileceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada erkeğin yanına oturmak çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başbakanla yan yana oturmak kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinle yan yana oturmak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkekle yanyana oturmak maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments