Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün üstünde bıçak görmek

Rüyada ölünün üstünde bıçak görmek

Rüyada ölünün üstünde bıçak görmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün üstünde bıçak gördüyseniz:

  • Muhteşem politik yeteneklerinizi kullanmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada ölünün üstünde bıçak görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, günü birlik tatillere çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üstünde bıçak görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, hayatının iplerini eline alacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada ölüye bıçak vermek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine tabir olunur.

Rüyada ölü tarafından bıçaklanmak kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, büyük özgüven kazanacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine işaret eder.

Rüyada ölüden bıçak almak sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinden bıçak almak atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada ölünün elinde bıçak görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada ölünün üstünde kan görmek içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments