Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün bir daha öldüğünü görmek

Rüyada ölünün bir daha öldüğünü görmek

Rüyada ölünün bir daha öldüğünü görmek parasına da para ekleyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına rivayet eder.

Rüyada ölünün bir daha öldüğünü gördüyseniz:

  • Bir konuda sizi enayi yerine koymak isteyen kimseler var.

Rüyada ölü birinin bir daha öldüğünü görmek rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada ölünün bir daha öldüğünü görmek işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini bir daha öldüğünü görmek heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birinin bir daha öldüğünü görmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen birinin bi daha öldüğünü görmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ölen birinin bir daha öldüğünü görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, malının ve kazancının tam olacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine delalettir.

Rüyada daha önce ölen birinin öldüğünü görmek sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, küs kimselerin barışacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada daha önce ölmüş birinin tekrar öldüğünü görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments